Doe de test:

“Hoe Agile / Lean / Teamminded is mijn bedrijf ?”

Bent u nieuwsgierig, aarzel dan niet. Aan de hand van onze drie gratis tests kan u onmiddellijk een aantal opportuniteiten ter verbetering ontdekken. Indien gewenst, krijgt u ook toegang tot een benchmark met andere bedrijven. Uiteraard blijven de resultaten volledig confidentieel. 

Agile

Ook al komt Agile oorspronkelijk uit de softwareontwikkeling, het is het een methodiek en een manier van denken om je anders te organiseren en vervolgens sneller in te kunnen spelen op de gebeurtenissen in de buitenwereld. Een agile mindset brengt je korter bij je klant, brengt de kracht van je mensen en je teams beter naar boven en maakt uiteindelijk je bedrijf wendbaarder. Hoe agile is jouw bedrijf al?

AGILE TEST

Lean

Alhoewel lean al meerdere decennia in allerlei sectoren is ingeburgerd, hebben veel bedrijven de kracht ervan nog steeds niet ontdekt. Sommigen denken zelfs dat lean passé is. Niets daarvan is waar: een lean cultuur met dagdagelijks gebruik van de uitgebreide toolbox, en focus op klantwaarde, kan ook jouw bedrijf een sterkere weerbaarheid geven. Hoe lean is jouw bedrijf al?

LEAN TEST

Team Efficiency

“Een team is pas echt een team wanneer de ‘5 behaviors van Lencioni’ aanwezig zijn: vertrouwen in elkaar, spanningen en conflicten bespreken, volle betrokkenheid bij het werk, accountability en deadlines halen, focus op het resultaat van het bedrijf en niet op persoonlijke overwinningen. Dan kan je van een efficiënt en effectief team spreken dat weerbaar en wendbaar (resilient & responsive) is en waar de teamleden voldoening vinden in hun werk.” Hoe hoog is de team efficiency binnen jouw bedrijf?

TEAM EFFICIENCY TEST